Bootoláskor a Windows7 kiírja, hogy "Windows indítása" majd lefagy. Hogyan keressem meg a hiba okát?
Üdv,
már többször újra kellett telepítsem az operációs rendszert mert egy idő után egyszerűen képtelen elindulni. Amikor újraindítom kéri, hogy indítsam el a Windows javítását. Hiába indítom, nem találja a hibát. Egyéb módban, safe mód, parancssori stb képtelen elindulni. Parancssorból sajnos a sfc ellenőrzést nem lehet elindítani mert kéri az újraindítást. Ugyanígy jártam mielőtt Windows7-re tértem a Vista rendszerrel is.
Én driver problémára gyanakodom vagy a merevlemez, esetleg a memória hibájára. Most újra van telepítve de szerintem ez is napok kérdése és nem fog indulni. Van ötlete valakinek, hogy hogyan nyomozzam ki a probléma okát? A Speccy ezeket az adatokat írta ki:
Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
CPU Intel Pentium E2180 @ 2.00GHz 43 °C
RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15)
Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5PL2-E (LGA 775) 37 °C
Graphics W1946 (1360×768@60Hz)
256MB NVIDIA GeForce 7300 GS (Undefined) 55 °C
Storage 149GB Seagate ST3160815A ATA Device (ATA) 33 °C
74GB Seagate ST380815AS ATA Device (SATA) 38 °C
Optical Drives ASUS DRW-2014S1 ATA Device
Audio SoundMAX Integrated Digital HD Audio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!