PartyRock kérdése:
A videókártyám nem támogatja a shader modell 3. 0 -át valahogy ki lehet kerülni ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Mintha hallottam volna hogy van olyan program aminek a segítségével ez ki lehet kerülni.Letöltöttem egy játékot 3D-s és megy csak a gép amivel megyek egy darab rózsaszín kocka. Erre letöltöttem egy programot ami állítólag segíthet (neve: Crystal Space 1.4) de ezt még csak felse tudom telepíten ugyanis ahogy leszedte nincs telepítője. Lehet hogy ez csak könyvtárba való?2015. jan. 3. 11:32
1/1 anonim válasza:
ki lehet de fölösleges mert kb 1-2 fps-el mozogna a játék szval szevasz vegyél videó kártyát ami neked kell 2 -3 ezer forint se talán. ennyit nem kell sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!