Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy MSI r6570-es videokárt...

Van egy MSI r6570-es videokártyám, de mi lehet a hiba? Többi lent (? )

Figyelt kérdés
Szóval..A lényeg az,hogy kapott egyszer egy kicsivel nagyobb feszkót mint el is bírna,így kisült.. Háh..Volt rá garancia így elvittem jó 2 hét múlva vissza adták..Most azóta lett egy új gép is,de most már nem ismeri fel a videokártyát..Ma tette van 6x újra.. Mindig Szabványos VGA grafikus adaptert ír.. Felteszek bármilyen drivert mármint..AMD-t tettem fel..Mert msi-t nem találtam..Cd meg r6500-ra van..Hogy,hogy..Nem tudom..Kéz alól vettem. Idáig mindig jó volt win7 64bit fel.. driver booster be..és kész is volt..Most már viszont az nem jó mivel,hogyha ezt megcsinálom újra indítom..Nem jön be az "üdvözlő" üzenet sem.. Ha ezt esetleg értelmetlenül írtam volna le..Kérdezz..Nagyon fontos lenne. (?)
2014. nov. 19. 19:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!