Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jelenleg melyik a legjobb...

Jelenleg melyik a legjobb virusirto?

Figyelt kérdés
az is szamit hogy ne fogja nagyon a gepet
2010. febr. 4. 21:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security - Ez egy tűzfal és a Nod32 egy programban, szerintem jó.

Nem árt mellé egy spyware irtó, mert az ilyesmit bizony nem szűri ki. Nekem a Spyware Doctor van. Mindkettő kis gépigényű, és megfelelő védelmet nyújtanak együtt.

2010. febr. 5. 01:19
 22/30 A kérdező kommentje:

letoltottem a sajat oldalarol es azt irja benne hogy teljes verzio beszerzese.

akkor ez most nem a teljes verzio?

2010. febr. 5. 15:20
 23/30 anonim ***** válasza:

Amelyik vírusírtóban nincs anti-spyware azt el kell taposni.Ki hallott még ilyen szuotyokról?Mekkora a népszerűsége mégsem ér annyit.Ja meg képtelen keresni a neten a tűzfala meg egy nagy sz*r.Az avastnak a tűzfala Hálózatvédelem néven ismert és ez tényleg blokkolja a veszélyes oldalakat nem csak díszeleg.Ja és anti-rootkit + anti-spyware is van benne.Bizonyíték kell?

http://www.youtube.com/watch?v=u9_XtRVyirQ

2010. febr. 6. 08:35
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát ha fizettél akkor teljes de ha nem akkor nem nem adnak azok ingyen semmit mert suttyók
2010. febr. 6. 09:54
 25/30 anonim ***** válasza:
Fizetni a legnagyobb hülyeség!A youtube tele van minden féle vírusírtónak a kulcsával én is onnan szedtem az avastomhoz és úgy működik mintha megvettem volna csak nem költöttem egy fillért se:)
2010. febr. 6. 14:10
 26/30 anonim ***** válasza:
nem is azt mondtam h fizetni kell de te a youtube rol pff balfék azér már a youtube rol az már szánalmas
2010. febr. 8. 21:34
 27/30 anonim ***** válasza:
02-06 08:35 ez aki irta azt a youtube on azt a videót na az is egy nagy szánalom az is azt mutatja h mindenre potenciális veszélyt érez ez oan mint egy skizofrém minden normális aztán mindent rossznak lát meg kiakar nyirni szal itt is a nod nyert
2010. febr. 13. 12:14
 28/30 anonim ***** válasza:
És miért nyert a nod?A suliban ugyanide mentem azzal a híres esettel annyi volt a különbség hogy ott simán felengedett nem pedig figyelmeztetett volna.A nod annyiból jobb hogy gyorsabb de épp ezért szarabb is mert nem bír olyan alaposan keresni.Még az avast olyan hogy aránylag gyors és jól keres.Esetleg még a VIPRE jobb lehet tőle de a nod semmiképp.Nem kell annyira szidni az avast "p*csáját" mert a nodnak is van jónéhány gyenge pontja.
2010. febr. 14. 07:40
 29/30 anonim válasza:
Win2000-remen NOD32 XP-men Avast Vistámon meg AVG.
2011. dec. 16. 19:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Comodo tűzfal, Avira antivírus, Malwarebytes kémelhárító.

Mind van ingyenes, nem fogják a gépet, és jók. Másfél éve használom ezeket probléma nélkül. -és az akkor telepített xp-t :P

2011. dec. 21. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!