Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jelenleg melyik a legjobb...

Jelenleg melyik a legjobb virusirto?

Figyelt kérdés
az is szamit hogy ne fogja nagyon a gepet
2010. febr. 4. 21:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

csak letöltöd és én ugy szoktam h át vizsgáloom avval a antivirusal ami most van a gépet és ha megvok akk letörlöm restart a gép és install a nod32 de a amit letöltesz azt is nézdmeg tod custrom és kiválasztod h meik az jah és frissiteni is kell szal adok site okat ahol vannak frissitő kódok

[link]

[link]

[link]

www.nod325.com

www.nod32keys.com

www.nod32sky.com

www.for-ever.cn/nod32/

ez a

www.nod32keys.com

a legjobb a te esetedben nézdmeg h meik mert van az eset smart secruiti az az ESS meg az EAV az a eset anti virus ugyan az szal mind1 csak amikor keresed a kódot akk figylj oda mert ha egy EAV ossat egy ESS esbe irsz nem fogadja el

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 4. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:

Tessék: [link]

Letöltöd 30nap múlva lejár utána frissítés teljes verzóra.

www.nod32keys.com Kiválasztod a leghosszabb lejárati idejűt beírod és kész :)

2010. febr. 4. 21:36
 13/30 anonim ***** válasza:
48%
birom az ien gyöktereket mint az 21:34 kor h avast ha próbálta akk tudja mien mert az avast is jó de nem oan mindt a nod mert az mindent virusnak néz majdnem
2010. febr. 4. 21:37
 14/30 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb.
 15/30 anonim ***** válasza:
ja és amit megattam (21:31) teljes verzió sohasem jár le
 16/30 anonim ***** válasza:
kinek ez, kinek az jön be... én a noddal és aSquareddal tökéletsen meg vagyok elégedve.
2010. febr. 4. 21:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen hogy legjobb!!!Mindegyik víruskeresőnek van gyenge pontja és nem az a kérdés hogy mi hanem az hogy mennyi.A vírusírtó meg a tűzfal között az a különbség hogy a vírusírtó ha még van is benne tűzfal az csak a vírusokat tudja blokkolni vagy a veszélyes oldalakat de egy tűzfalprogram behatolási kísérleteket is blokkol!
2010. febr. 4. 21:47
 18/30 anonim ***** válasza:
nod 32
2010. febr. 4. 23:05
 19/30 anonim ***** válasza:
birom az iet avast hát használtad már ezt a nod32őt? mert nem ugy néz ki én kipróbáltam az avastot és minden protenciális virusnak lát és éngem ez ugy felbasz h nagyon meg az ien gyökér mint ez az avast os
2010. febr. 4. 23:18
 20/30 anonim ***** válasza:

Előző:

Lehet rosszul fordítottam magyarra amit írtál, de nekem meg a nod32 volt a szar.

Pont ezért írtam/írtuk páran, hogy nincs olyan, hogy legjobb.

2010. febr. 4. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!