A GIMP nevű képszerkesztőprogrammal hogyan kell menteni?
Figyelt kérdés
Az ECDL vizsgán nem tudok átmenni GIMP-ből, mert a végén mindig elrontom a mentést, s emiatt az egész feladatom eltűnik(?). Azt hiszem, az a probléma, hogy képformátumban mentem el. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell elmenteni helyesen.2015. jan. 2. 19:24
1/3 anonim válasza:
Fájl-->Exportálás másként.
Itt megadhatod a mentés helyét és a formátumot.
2/3 tabaki válasza:
„az a probléma, hogy képformátumban mentem el”
Miért, még milyenben lehet? A Gimp saját XCF formátuma is az, csak nem minden program ismeri. Nekem éppen úgy jön le, mintha ez lenne a probléma. Tehát, mentés a Gimp formátumába: Fájl menü, Mentés vagy Mentés másként -- mentés bármilyen egyéb formátumba: Fájl menü, Exportálás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, valószínű, hogy ez volt a probléma.
2015. jan. 3. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!