Saját karaktereket hogyan tudok menteni PDF-be?
Win 7-esemen OpenOffice szövegszerkesztőjében helyeztem el saját (matematikai célokra) karaktereket(, System-ről Weddings2 betűtípusra váltottam át). Viszont se Microsoft Word-ben nem jelenik meg se PDF-ben. Nagy szükség lenne, hogy legalább PDF-ben megjeleníthessem.
Kérlek, segítsetek nekem!
Tippnek nem mondanám, inkább szamárságnak.
Ezzel próbálkozz:
Exportálás pdf-be
Általános fül, legalsó jelölőnégyzetet pipáld be (Szabványos betűkészlet beágyazása)
WEDDINGS? Ja igaz, az is összeadás... Egy pillanatra azt hittem, Webdings. :)
Egyébként igen, próbáld meg beágyaztatni, akkor illenék benne maradnia a PDF-ben.
Nem lehet, hogy Wordben egy másik gépen nézted, amelyiken nem volt telepítve ez a bizonyos karakterkészlet?
Bocsánat, az Wingdings 2 betűtípus lenne, elírtam. Azért ez, mert ehhez szinkronizáltam a karakterek méreteit, a többinél vagy túl kicsi, vagy belelóg a következő karakterbe ... stb. vagy arial-ben nem is engedi, helyette köröket meg négyzeteket tesz.
Sajnos a leírtak alapján sem sikerült a PDF-be megjeleníthetően menteni.
Ha nincs bizalmas tartalom, átküldheted privátba, hátha tudok tenni vele valamit. Saját gépeden sem jól jelenik meg ez a karakter? Az elvileg nem lehetne, mert a Windowsoknak része, beágyazás nélkül is helyesen kellene megjelenni.
Vagy ha nem, akkor az Office-ban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!