A Gears of War első része támogatja a 15" os CRT monitorokat?
Figyelt kérdés
Ezt értem arra,hogy abban a felbontásban fog-e indulni,amit a monitorom maximum bír (1024*768)? Mert nem szeretném megvenni potyára a játékot. Ja amúgy egyszer már megvolt másoltan,asszem Reloaded verzió,minden megvolt hozzá a gépemben,de nem akart elindulni,csak sötét kép,mondjuk akkor még Geforce 6600GT-m volt,most nagyobbra cseréltem (x1650Pro). Szerintetek el fog indulni a játék?2010. febr. 4. 18:32
1/3 anonim válasza:
Szerintem el fog indulni, és én szerintem a monitorod tök mindegy milyen van, a videó-kártyádnak kell bírnia, és tuti be lehet állítani 1024-re!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akkor már megyek is galaxisékhoz,most csak 2000Ft náluk. XDXD
2010. febr. 4. 18:44
3/3 anonim válasza:
Szerintem még 800x600-ban is simán elfutnak a legmodernebb játékok is.
Inkább netezésnél, meg általában desktop alkalmazásoknál fontos a nagy felbontás.
A játék nem lesz a legszebb, de azért simán elfut vele.
Mindenesetre 20 körül kapsz TFT monitort. Itt az ideje váltani.
A konkrét játékot illetően. Én inkább driver problémára tippelek. Frissíts mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!