Nagyon sűrgős Miért nem indul a windows csak az első használatkor? Lejjebb.
Netudom hogy a win8 hazavághata e a géped nem hiszem
viszont ez hardweres probléma lehet
alaplap vagy vga megkergült (meghibásodot) vagy sok más lehet. induláskor befagyás lehet merevlemez meghibásodás is. föleg mivel driver nélkül is befagy.
.
milyen merevlemez pontosan? probáltad más gépbe is
le kéne tesztelni
(persze sok minden lehet Ram hiba is az is tesztre.)
Ja kifelejtetem hogy bios resetel vagy default ra álitásal is probálkozhatsz. kitudja win8 mibé nyúlt bele.
van több merevlemezed? csak mert elöte olyant ir valaki
Bios default se rosz belépsz biosba és mentésnél,szokot,leni load setup default ilyesmi
resetelni ugy tudsz hogy kiveszed az alplapi elemet 10 percet szoktak ajánlani de elég általában pár perc is
ha ném lehet akor van bios reset jumper is alaplapon persze meg is kel találni ha van egyáltalán
egyszerüb ha bios ban defaultozol egyet.
amugy merevlemez meghibásodhatot szerintem mint már irtam tehát eböl csere lesz
ezért nem jó felteni beta oprendszereket
nekem régeń egy bétalinux vágta tönkre a merevlemezem (bár it nemtudom ez lehet e a helyezet)
ha tönkre ment tönkrement nem tudsz mit csinálni:s (másik merevlemezel kéne pedig kiprobálni a gépet vagy ezt a merevlemezt másik gépben hogy tud mi is a hibás)
Amugy ha nem a merevlemez a bünös ezt megtudod valahogy
akkor tengernyi hardveres hiba lehet
elsönek vga t gyanúsitanám
aztán memóriát
alaplapot (kábeleket ...
táp is szóba kerül het végén
vagy dvd meghajtó is bezavarhat
tehát sajnos tengernyi hiba feléphet ami kiakasztja gépet de kb ilyen sorendbe nézném át. (még proci is talán de anak kicsi az esélye) tulmelegedés valami... érted:s sok minden:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!