A photoshop cs6 ban hogy lehet nem i7 es processzora gpu jával hanem a dedikált gpu ját beállítani? Irja hogy dedikálva van az i7 gpu, de az nvidiásat nem is érzékeli, hogy lehetne beállítani, hogy felismerje és használja is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 12:09
1/7 A kérdező kommentje:
elirtam : irja hogy detektálva van .... (szóval felderitve)
2015. jan. 1. 12:10
2/7 anonim válasza:
nem teljesen mindegy Photoshop szempontból, hogy melyik vga-n keresztül nézed amit csinálsz?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy csak a megjelenitésben van szerepe, mert akkor nem lehetne állítgatni meg kikapcsolni hogy ne használja a GPU acceleration-t. De akkor magyarázd el mi ez az opció és miért lehet kikapcsolni hogy ne használjon VGA -t :)
2015. jan. 1. 12:37
4/7 anonim válasza:
Nem mindegy, mert pl egy 3d-s elem konvertálásánál, vagy megjelenítésénél sokat számíthat.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben megbeszéltük hogy kell a gpu :) na most jöhet a kérdésre a válasz!
2015. jan. 1. 12:54
6/7 anonim válasza:
Gondolom idáig te is eljutottál. :) [link]
Ennél többet én sem tudok a dologról.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan innen tudom, hogy nem használja vagyis nem ismeri fel az Nvidia-mat csak az i7be integráltat. [link]
2015. jan. 1. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!