Nos valami msn-hez hasonló program kellene ami megy net nélkül is, és kettő vagy több gép közt lehet vele chat-elni...
Nem mindig vagyunk fent facebookon hogy ott ráírjunk a másikra hogy jöjjön már ár valamiért, de ezzel nappal nincs is gond mert vagy átmegyünk és szólunk a másiknak, vagy átkiabálunk a másik szobába.. na de este van már egy kis gond mert van hogy már 10 kor alszik valamelyik családtag és olyankor nem előnyös olyan nagyon mászkálni, vagy kiabálgatni... és erre kellene egy progi, ami automatikusan megy és nincs nethez kötve.. mert ha pl én nem vagyok fent facen, és anyámnak kellene a gépnél vmi segítség vagy csak mondani akar valamit akkor vagy átkell jönnie átcsörtetni az egész lakáson, vagy átkiabálni... így meg ha lenne ilyen programom akkor csak rámírna és kész...
hálózat az van, vannak routerek lerakva a házban több helyre is...
2014. dec. 30. 13:34
5/9 jan1k4papa válasza:
De te azt kerdezted hogy net nelkul megy e -.-
2014. dec. 30. 13:36
6/9 A kérdező kommentje:
itt az lenne a lényeg hogy a gépek közt lehessen hang nélkül komunikálni, meg a net nélküli programot arra írtam hogy az invitelnél vagyunk, és van hogy annyira belassul este a net hogy alig lehet használni, és ha a program net nélkül is megy a hálózaton lévő gépek közt akkor gond nélkül lehet írásban beszélgetni...
2014. dec. 30. 13:38
7/9 A kérdező kommentje:
nekem nem olyan kell mint a skype... hanem aminek annyi elég hogy legyen egy router és kész... olyan program amivel egy adott hálózaton belüli gépeket használó személyek tudnak chat-elni
2014. dec. 30. 13:39
8/9 anonim válasza:
ha tudsz programozni akkor meg tudod magadnak írni.. ha nem akkor sajna szívás.. nem olyan bonyolult de amit én írtam már nincs meg.. esetleg keresgélj neten hátha találsz valami ilyet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!