Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudom megvásárolni a Sony...

Hol tudom megvásárolni a Sony Vegas programot?

Figyelt kérdés

Nem vagyok teljesen hülye szóval a Sony oldalát én is megtaláltam, de ott csak a Sony Vegas Pro 13-at láttam, se régebbit se más verziót. És az került 300 font-ba, amennyit nem szeretnék kiadni érte hiszen azért mégiscsak én csak hobbiból szeretnék videót vágni.

Eddig Sony Vegas Pro 11-el dolgoztam szóval azon már mindent tudok, gondolom nem kell mondanom, hogy nem eredeti verziója volt meg. Csak hát most vettem egy új gépet és megfogadtam, hogy csak is eredeti termékeket fogok rá telepíteni, ezért hát érdekelne, hogy valahol meg tudom e venni a Sony Vegas Pro 11-et vagy valami olyan programot (lehetőleg nem túl drágán) aminek ugyan az a felépítése mint a Sony Vegas Pro 11-nek. Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 30. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Te meg akarod venni? Inkább kalózkodd le és crackeld.
2014. dec. 30. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Legálisan, régebbi verziót nem fogsz tudni megvenni, nagyon nagy valószínűséggel. Szóval vagy a 13-as ennyi pénzért, vagy marad a warez.
2014. dec. 30. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy mégiscsak a Sony Vegas Pro 11-et fogom átrakni az új gépemre... Csak attól félek, hogy ha átrakom és ott crack-elem valami szép kis vírust összeszedhetek... Ami egy félmillás laptopon nem mutat túl jól.... Ezért gondoltam, hogy inkább megveszem...
2014. dec. 30. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A 13 pont olyan, mint a 11, csak nem olyan bugos. Úgy is néz ki, ugyanúgy is kell használni. Érdemes megvenni, ha más nem, az update-ek miatt.
2014. dec. 30. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt van burzsujkám, mehetsz költeni a pénzed:

[link]

2014. dec. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!