Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DirectX problémák. Hogy kell...

DirectX problémák. Hogy kell megoldani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még 1 éve vettem egy laptopot, használtan, és azóta nem is lett újratelepítve. Elég régi a laptop, és ezért az utóbbi időben elég lassú is volt. A végén már be is vírusosodott, és csökkentett módba tudtam csak elindítani. Arra gondoltam, hogy akkor újratelepítem a gépet. Hát ez megvolt, és nagyjából mindent visszatelepítettem rá, amik persze fontosabbak voltak. És itt jön a fő gondom. Van egy játékom, amivel nagyon szeretnék játszani, de nem engedi a laptop elindítani, mert azt írja ki, hogy a számítógépen DirectX 8.1 kompatibilis verziónál kisebb van fenn. De én megnéztem, hogy mi van fenn, és hát a DirectX 9.0 van fent a gépemen, amit ugye a Service Pack 2 automatikusan feltelepít. És nem értem, miért nem indul el a játék. Az a furcsa, hogy mielőtt még nem telepítettem újra, előtte még el tudtam indítani a játékot. Az lenne a kérdés, hogy mit csináljak, hogy elinduljon a játék?
2010. febr. 3. 19:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, csak hát mielőtt újratelepítettem volna a gépet, azelőtt még tudtam játszani ezzel a játékkal a laptopomon :)
2010. febr. 6. 11:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Ahogy így olvasgatok, egyre inkább úgy gondolom grafikus kártya driverével van gond. Próbáld meg azt frissíteni.
2010. febr. 6. 12:32
 23/25 A kérdező kommentje:
igen, már előzőleg rájöttem, de most már sztem jó lesz.
2010. febr. 6. 14:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Érdekes nálam ugyan ez a gond csak nálam a filmet nem játsza le. le szedtem dx9c-t de nem lehet telepiteni. xp codek pack de ugyan ugy nem játsza le a filmet. egy két játék el döcög.
2010. febr. 6. 14:00
 25/25 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

ööö a direct3D-t azt nem tudtam lefuttatni, mert ezt írja ki:

A Direct3D-funkciók nem érhetők el. Érdeklődjön a hardvergyártónál, hogy az illesztőprogram végleges verziója van-e telepítve.

na akkor a kérdésem: most leszedem ezt a cuccot, amit belinkeltél, és azt utána futtassam le? és utána csináljam a kereséses törléseket?"

Igen,bár annyit még hozzátennék,hogy sokszor az is bajt szokott jelenteni,ha nem azt a drivert tesszük fel ami a videókártya gyártó(pl his,asus,stb)oldalán van,hanem az ati.com vagy nvidia.com ról esetleg intel.com ról.

TEHÁT:ne az előbb említett 3 oldal egyikéről szedd le,hanem a laptop gyártód oldaláról szedd le a vidikari drivert.mert mindig azzal a legjobb minden.

No és igen,futtasd le így ahogy le van írva ez a direcxt dolog.

2010. febr. 7. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!