DirectX problémák. Hogy kell megoldani?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még 1 éve vettem egy laptopot, használtan, és azóta nem is lett újratelepítve. Elég régi a laptop, és ezért az utóbbi időben elég lassú is volt. A végén már be is vírusosodott, és csökkentett módba tudtam csak elindítani. Arra gondoltam, hogy akkor újratelepítem a gépet. Hát ez megvolt, és nagyjából mindent visszatelepítettem rá, amik persze fontosabbak voltak. És itt jön a fő gondom. Van egy játékom, amivel nagyon szeretnék játszani, de nem engedi a laptop elindítani, mert azt írja ki, hogy a számítógépen DirectX 8.1 kompatibilis verziónál kisebb van fenn. De én megnéztem, hogy mi van fenn, és hát a DirectX 9.0 van fent a gépemen, amit ugye a Service Pack 2 automatikusan feltelepít. És nem értem, miért nem indul el a játék. Az a furcsa, hogy mielőtt még nem telepítettem újra, előtte még el tudtam indítani a játékot. Az lenne a kérdés, hogy mit csináljak, hogy elinduljon a játék?2010. febr. 3. 19:58
1/25 anonim 

válasza:

Sztem a service pack3 al megoldodik a problemad telepitsd nyugodtan...
2/25 A kérdező kommentje:
Megvolt az is :)
2010. febr. 3. 20:04
3/25 anonim 

válasza:

Telepítsd újra a DirectX-et. Ha jól sejtem XP, 9.0c a legmagasabb verzió. Google megtalálja.
4/25 A kérdező kommentje:
De még így sem jó :(
2010. febr. 3. 20:04
5/25 A kérdező kommentje:
De figyelj, alap DirectX van fenn, semmit nem kutyultam össze, akkor miért nem jó? Meg valami olyat hallottam, hogy nem lehet a DirectX-et csak úgy simán feltenni, mert hogy valami gond lesz vele
2010. febr. 3. 20:06
6/25 anonim 

válasza:

Nem tudom mi van összekutyulva, de te is látod hogy nem jó.
Amit hallottál az hülyeség.
Dxdiag nem mond semmi érdekeset?
7/25 anonim 

válasza:

Azt a DX-et telepítsd amelyik a játéknál van. Ha úgy sem indul más a baj. Esetleg telepítsd a visual c++-t.
8/25 anonim 

válasza:

Amúgy megsúgom, hogy az alap dx nem ér semmit.
9/25 A kérdező kommentje:
Igazából dxdiagnál mindent úgy ír ki, ahogy kell lennie, kiírja, hogy DirectX 9.0 -m van meg Service Pack 3 van a gépen, meg a gép adatait stb.
2010. febr. 3. 20:19
10/25 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok egy DirectX-et letölteni
2010. febr. 3. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!