FL Studio 10: Miért lesz más a "hang" amikor meghallgatom "oldalt", és miután beraktam a "kezelőbe"?
Figyelt kérdés
Ha meghallgatok pl egy zongora hangot "oldalt", teljesen máshogy szól, mint amikor berakom a kezelő felületre! Mélyíti, vagy magasítja a hangot... Miért van ez? Valószínűleg a hozzáértők egyből levették, hogy nagyon kezdő vagyok, szóval úgy kezeljetek. :D2014. dec. 26. 21:05
1/2 anonim válasza:
Milyen oldalt hallgatsz meg milyen zongorát?
Ha jól értem akkor a browser-ben hallgatsz meg kattintással egy zongora preset-et és mikor behúzod mélyebb?
Ha arra gondolsz mikor megnyomsz egy gombot és úgy szól, akkor az azért van, mert nem a root note-ot játssza le, hanem lentebb.
2/2 anonim válasza:
Azért, mert amikor "oldalt" játszod le, akkor szárazon játszódik le a hang, amikor már berakod a patternekhez, akkor már a mixeren keresztül szólal meg, ott pedig a master channelen alapból van 1-2 compressor, amik változtatnak a hangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!