Miért nem tudom használni az audio drivert?
Realtek AC'97 van fenn alapból.
Letöltöttem több féle Realtek HD AUDIO drivert is, feltepíti, kiirja hogy oké, inditsam újra a gépet. és nem történik semmi, mintha meg se történt volna, a gépen meg kell keresni a programot(eszközkezelő nem is mutatja hogy fenn lenne) és ott se tudom elindítani, akkor kompatibilitás, úgy se. Mi a probléma? Hangfallal nincs baj, más gépen Stúdió minőségbe megy, itt csak DVD-minőségre képes.
A Realtek AC97 meg a Realtek HD az két különböző dolog, két külön driverrel. Ezért nem működik. Rakd fel az AC97 drivert.
"Tudom hogy képes rá, százszor jobb minőségben, mint írtam a kérdésben is! "
Tévedsz, és hülyeséget írtál. Egy 10 éves chip nem fog egy driver hatására átalakulni.
Akkor a hardver az?
Nem írtam hülyeséget :)
Idézet a kérdésemből: " Hangfallal nincs baj, más gépen Stúdió minőségbe megy "
Akkor ezen a gépen esélytelen?
Mit nem értesz barátom? :D
Másik gép-> Ez azt jelenti hogy a teljesen másik gépre, történetesen egy laptopra volt rácsatlakoztatva a hangfal, ott Stúdióminőségben szólalt meg rendes basszussal, hangzással. Most van egy másik gép, asztali és erre van rácsatlakoztatva és itt csak DVD minőségre képes, gyengébb hangzás, alig-alig basszus. Ezen mit nem értesz? Nálam ezt jelenti a "másik gép".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!