Miért nem megy a windows update? (bövebben lent)
Feltelepítettem a windows7 ultimate-t 64bitest erre a konfigra:i3-4160,asrock h81m-vg4,gt730,chieftec smart 450w
2napja(feltettem még a drivereket is),de nem engedi a frissítéseket!
A windows update teljesen befagy ha megnyitom!fél-1óra múlva betölt és azt írja,h nincs elérhetö...
Van egy programom(lenne) aminek .NET 4-es keretrendszer kell,de nem engedi telepíteni,mindg valami hibát talál!!!
És megörülök,mert nem tudok semmiféle megoldást!
Pls segítsetek! :(((
és miért akarod frissíteni?
nem működik tökéletesen arra amire használod alapon?
a 4.5 sem megy :(.
Az újratelepítést holnap,thx.
Én pedig ki is kapcsoltam a vírusírtót és a tüzfalat is,engedélyezve van a szolgáltatás,ezért nem értem,h miért nem engedi! :(((
Pedig kellene a programhoz...
Imádkozom,h jó legyen újratelepítés nélkül,mert partícionálni kellene,de nem tudom,h h kell egybetenni 2-t :(.
Esetleg valami régi elb***zerált telepítőt használtál? Tölts egy rendes, MSDN-es image-et, és abból telepítsd, az működni fog rendesen. Aktiválni meg manuálisan, a legfrissebb verziójú szoftverrel.
(Ha eredeti, akkor nem szóltam, de fogadok, hogy nem az...)
Akkor lehet-e az a probléma,h nincs aktiválva?
És valaki tudna linkelni akkor "eredeti" telepítöt a .NET4-hez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!