Lényeges különbségek vannak a legújabb Office programcsomagok és az Office 2007 között?
Figyelt kérdés
Office 2007-re van liszenszem. Megéri megvásárolni egy újabb Office csomagot?2014. dec. 25. 14:06
1/8 anonim válasza:
Viszonylag kicsi a különbség Office 2007, 2010, és 2013 között. Az is leginkább a kinézetet érinti. Hacsak nincs külön és konkrétan szükséged valamely új verzióban bevezetett funkcióra, akkor semmi értelme újabb verzióra váltani.
2/8 anonim válasza:
Ha van hozzá konvertered is, akkor jó. Ha nincs, nem olvassa a 2003-t.
4/8 anonim válasza:
Láttál már hieroglifás levelet? Amikor nem olvassa a 2007 a 2003-as .doc-ot, ilyet látsz. Én már régen megszabadultam az MSOffice-tól, LibreOffice van a gépemen. Ez mindent olvas, mindenre menthető.
5/8 anonim válasza:
11:31: A frissítéseket nem viccből találták ám ki...
6/8 tabaki válasza:
@11:31:
Én még olyat nem tapasztaltam, hogy a későbbi Office ne tudta volna olvasni a korábbi fájljait -- legfeljebb fordítva, ahhoz már tényleg elkelhet a konverter. Nem, mintha ez sokat fájdítaná a fejemet, én is LibreOffice-t használok.
7/8 anonim válasza:
A legjobb irodai szoftver a LibreOffice.
8/8 anonim válasza:
Kivéve, ha pl. Acess adatbázist kell megnyitnod.... Vagy jelszavazott ppt fájlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!