Malwarebytes Anti-Malware (prémium) Program versio: 2. 0.4.1028 Ez lett telepitve a gépemre. Ez egy jó program? Megfelelő védelmet nyújt?
Kérem, aki ilyet használ, írjon pár gondolatot,mert nincs sok hozzáértésem a dolgokhoz!
Előre is köszönöm!
ezt hasznalom, foleg a free valtozatat
szamomra eleg jol mukodik
A "free" és a "pro" közti különbség annyi , hogy a "pro" több dolgot is megtalálhat , ami gondot okozhat .
A "free" kb. 76%-os hatékonyságú volt eddig , a "pro" viszont kb. 95%-os hatékonysággal dolgozott eddig .
Minden fajta vírusirtó program mellett jól teszi a dolgát .
A 100% attól is függhet milyen vírusirtó van mellette .
Több ismerősömnek és barátomnak ajánlottam már és eddig nem mondtak róla rosszat .
Volt ismerősöm akinek 2785 db fenyegetést talált a gépén a "pro" verzió .
Sistem caret érdemes erre lecserélni?? Uninstallból az egész bagázs iobitet is tudom törölni. Utána az uninstallt is. Jó lesz ez így? Lasú a gépünk nagyon. Habár csomó dolgot eltüntetett a sistem is... Yac.mx.hun találtam ezt a Malwarebytes Anti-Malwaret.
Amúgy az avg van fent vírusírtóként, nemrég az is talált valamit..
Azt nehezen de sikerült levarázsolni...
( Bundled Software Uninstaller találtam én is.
Sőt eltávollítót is. Valószínű a sistem care uninstallból fogom simán törölni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!