Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem záródik be a torrent...

Miért nem záródik be a torrent és előtte miért nem tölt szinte semmivel?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy van amikor hirtelen lemegy a sávszélesség le/fel töltésben és szinte már a 0-t karcolja. Mondom bezárom a klienst, az ablak be is zárul és a tálcáról is eltűnik (kilépek belőle, nem csak leteszem) viszont a feladatkezelőben fut tovább és hiába megyek a folyamat leállítására, vagy a folyamatstrukrúra leállítására, egyszerűen nem záródik be, max egy hosszabb idő után. A kérdésem az lenne, hogy mi a baj? Most se tölt szinte semmivel, bezárni meg csak úgy tudom és újraindítani, ha kijelentkezek vagy újraindítom, holott nekem is tudnom kellene bezárni. Ezt egyébként több gépen és operációs rendszeren is elismétli.

#kliens #bezárhatatlan
2014. dec. 21. 15:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy Bittorrent és uTorrent-el is próbáltam, a gond ugyan az mindkettőnél. Bittorrentnél a 7.2.1, uTorrent-nél pedig a 2.2.1-et használom.
2014. dec. 21. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Közben megfigyeltem, hogy a merevlemez túlterhelt és ezt sikerült is megszüntetni,, azóta nem okoz gondot a le/feltöltés
2014. dec. 21. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!