Friss a gépen a win 7 ultimate próbálok office 2013 at felrakni, de mindig ugyan azt írja ki! Ok-ra kilép! Mit csinálok rosszul? Mi hiányzik?
Figyelt kérdés
Setup can't find or validate an installation file. Please try reinstalling Office from your installation source, or if you installed from a downloaded package, please re-donwnload and reinstall. If you continue to have problems, please contact Microsoft or your system administrator.2014. dec. 20. 21:04
1/2 lali51 válasza:
Google fordító:A telepítő nem találja, vagy érvényesíteni a telepítő fájlt. Kérjük, próbálja meg újra telepíteni az Office a telepítő forrását, vagy ha telepítette a letöltött csomagot, kérjük, újra donwnload és telepítse újra. Ha továbbra is problémája van, forduljon a Microsoft vagy a rendszergazda.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már ide én is eljutottam!
Sajnos nem lettem okosabb!
Több helyről töltöttem már le, és próbáltam telepíteni, de mindig ide lyukadtam ki!
Mi hiányzik? Miért nem akarja?
Esetleg ötlet honnan szedjek le olyat ami föl is megy?!
2014. dec. 20. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!