Hogy létezik az, hogy a Windows 7-hez készült illegális aktiválásokat a Microsoft még nem tiltotta le?
Még mindig XP-t használok (itthon, eredetit) és most készülök uj számitogépet váltani. És persze lehet venni hozzá operációs rendszert is, de nem értem, hogy miért van az, hogy rengetegen úgy használják ,hogy a hivatalos forrásról letöltik a WIN7 telepitöt, majd egy hacker csoport által készitett programmal tudják aktiválni, pedig nem is vásároltak liszenszet.
És már 2009 óta ez igy megy.
Nem szúrt ez szemet a MS-nek? Vagy van valami oka, hogy hagyják?
Mert nem tudja. A daz loader annyira ki van találva, hogy szó szerint lehetetlen észlelni, legalábbis kellő bizonyossággal.
A dolog lényege, hogy még az oprendszer indulása előtt elvégzi a szükséges módosításokat, maga a Windows már úgy látja, hogy jogosult rendszered van. A Windows 8-ban éppen ezért változtatták meg gyökeresen az OEM aktiváció módját, és arra ezért nincs loader, csak KMS.
„nincs office, jatek, meg nem hulyebiztos.”
Az a baj a féligazságokkal, hogy nem egészen igazak...
"Linuxra nem fognak atterni az emberek, mivel azon nincs office, jatek, meg nem hulyebiztos."
A linuxban éppen az a csodálatos, hogy teljesen nyílt, az emberek igény szerint alakíthatják. Ahogy a mai linux rendszerek nem hasonlíthatók össze a 10 évvel ezelőttivel, úgy ez lehetséges a jövőben is. Pár év múlva talán a legfelhasználóbarátabb rendszer lesz, nem tudhatod. A windows 8-hoz vagy 10-hez viszonyítva meg főleg...
én nem lennék ellene, ha a civilek közt is a linux alapu rendszerek lennének a népszerüek...ugyanis elég szégyen, hogy kitalálták már sok évtizede, aztán mégis a microsoft vitte a primet, mert ők jobban tudnak üzletelni.
én az általános dolgokat szeretem, és a linux filozofia meg pont ilyen. Sallangmentes, mondhatni.
legalább már telefonoknál elérte az emberiség, hogy nyitott rendszer van, de gondolom ezt valahol felülről eröltetik, mármint hogy az emberek szokjanak rá a mobil eszközökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!