Miért van az, hogy aki illegális Windows 7-et használnak, annak Ultimate (a legdrágább verzió van? )?
Én is csak a Professional -t használom, és szintén nem eredeti.
Igazából kizárólag csak annyi különbség van a Ultimate -hez képest, hogy ez nem tartalmaz a felhasználói felület nyelv váltásának lehetőségét és nincs benne Bitlocker meghajtó titkosítás. Minden másba megegyezik.
Az egyik oka, hogy nem Ultimate -et használok, hogy semmi szükségem erre a két szolgáltatásra. A másik hogy sok évvel ezelőtt olvastam egy cikket, hogy a hírhedt kb971033 -as eredetiség ellenőrző frissítés ezen kisebb valószínűséggel fut le. Ugyanis a Microsoft is rájött, hogy kalózok fő célpontja az Ultimate. És így is van! Csak simán letölti, de sosem rakja bele a pipát (mint feltelepítendő frissítést) és nem is telepíti. Utána simán át tudom helyezni a rejtett frissítések közé. Ultimate -nél viszont bejelöli és kérdés nélkül telepíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!