Új laptop illegális windows-sal?
Ha új laptop, és elég erős is(nem kell sokkal erősebb alapból hozzá, mint az XP-hez), akkor inkább 7-et tegyél rá szerintem.
"otthoni munkához (mármint hogy tudjon dolgozni akkor is, ha nincs bent a munkahelyén, tehát nem saját cég)"
Akkor meg kit érdekel? Ha én elküldök neked egy .doc-ot, azt te nem látod, milyen rendszer alatt készítettem, pláne nem, hogy az most lopott volt-e...
Senkit nem érdekel, hogy otthon milyen rendszer használunk.
Köszi a válaszokat!
2, max 3 gigás meória lenne. Úgy hallottam, hogy a 7-hez 4 giga kell.
XP driver? Nem csak simán feltelepítem a winxp-t, mint a saját kb 6 éves asztali gépemre?
Amit hallottál az az lehet hogy a 4 giga ram kezeléséhez már 64 bites oprendszer kell (amiből a win 7 terjedt el igazán)
Egyébként:
Szerintem nincs semmi baj a win 7-el (szerintem abszolute nem rosszabb mint az XP sőt jó néhány dologban jobb is) plusz irtó sok szenvedéstől tudod megkímélni magad mire találsz megfelelő XP-s drivereket.
Igen tény van olyan laptop amihez találsz pik pakk aztán ha belefutsz abba amihez nincs akkor vért izzadhatsz
Ha olyat veszel, amin rajta van a 7, akkor maga a 7 csak kb. 25 kiló lesz, vagy annyi se - MEGÉRI!!!
Nekem is ilyen van, és nagyon szeretem. Van azért előnye az eredeti operációs rendszernek, habár az illegális is használható. (Az egészet technikai szempontokból írom.)
2-3 GB memória elég a 7-nek. 3 GB már elég a 64-bitesnek is. 4 GB felett pedig csak a 64-bites használható, mert a 32-es nem tudja kezelni mindet.
De veheted a szokásos 64-bitessel Neki, mert nem lesz vele gondja.
Mint írták előttem, XP-s driver pedig nem biztos, hogy lesz - sőt, biztos, hogy nem lesz.
XP-hez sok a 3 GB memória, de a 2 is... Ezért is éri meg a 7.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, így már teljesen világos minden! Akkor tényleg megéri a 7-es. Nem a pénzen akartam spórolni, hanem a nem várt 7-es meglepikenm, de ha azt mondjátok jó, akkor elhiszem.
@18:48
Mivel nem a gép előtt töltöm az életem, ezért tudásomat a hozzád hasonló kreatív beszólások mocsarából kihalászott információkból kellett felépítenem. Bocsi, ha még lyukas. A többieknek pedig tényleg nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!