Windwos 8.1-ről "érdemes" visszaváltani Windows 7-re?
én visszaváltottam
meg is szűnt az állandó idegesség amit a 8.1 okozott
Nem érdemes semmilyen szinten. Aki képtelen hozzászokni, vagy megtanulni a kezelését, mint a kedves #1 válaszoló, akkor az így járt.
Minden szinten jobb a 8, 8.1, mint a win7. Sőt, a win7-et már hivatalosan nem is lehet megvásárolni se, maximum azokat, amik a boltban még raktáron megmaradtak.
"képtelen hozzászokni, vagy megtanulni a kezelését"
-a népszerű és legálisan megvásárolt programok telepítésénél, futtatásánál (avast, Nero , stb) kompatibilitási hibákra utaló jelenségek is ebbe a "hozzászokik vagy megszökik" kategóriába tartoznak nálad? :)
Nekem tetszene ha tudnam is hasznalni normalisan.Legutobb hozza valo hang driver felrakasa utan,ujrainditas kozbe kek halalozot be...Maskor nem,csak utolso ujratelepiteskor,mi erdekes.
Az meg mennyire normalis hogy feltelepites utan mikor meg semmi sincs fent mar az esemenynaplo egyeb hibajelzesekel van tele?! Win 7ben ilyen sincs...
Soknak problemas a 8as.Remenykedjunk hogy a 10es lesz olyan jo mint a 7...
Én cserélgetem őket, de ahogy telik az idő, úgy utálom egyre jobban a 8-at. Az is hülyeség, hogy az SSD-t jobban kezelné, hiszen látom, hogy nem. A boot valóban gyorsabb, de nem tudom, te naponta hányszor indítod a gépet, nekem pár másodpercért nem éri meg szenvedni vele.
Fentebb egyszerű pszichológiai jelenséget látsz, miszerint akik használják, azok megmagyarázzák, hogy miért. Meg kell magukat nyugtatniuk...
Ha nem játszol, meg nem használsz ritka, professzionális programokat, akkor nem feltétlen kell a 7-et visszatenni, rakhatsz pl. linuxot is. manapság sokkal felhasználóbarátabb, mint 10 éve.
"Windows 8-8.1-10 egy kész bughalmaz, semmi más."
Ez így ebben a formában bullshit, nálam semmi bug, érdekes. Nem védem, de ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!