A Far Cry 4 miért kezdett el szaggatni, ha már a felénél tartok a storynak, és eddig tökéletesen jó volt? Lentebb leírom részletesen, elég fontos, lehet másnál is van ilyen probléma!
Figyelt kérdés
Naszóval, az a helyzet, hogy minden egyes beállítás "HIGH"-on van. Elkezdett szaggatni, mikor elindítottam a játékot, igazából csak ugrálni a képkockák között... erre visszavettem, de csak a textúrát "MEDIUM"-ra. Erre tökéletes lett, mint a vízfolyás gyönyörűen ment... mostanáig, és itt jön a lényeges rész: nagyban sprintelek a buja fűben, egyszercsak elsötétül a kép, épp csak egy másodpercre, és minden visszaáll, csakhogy újból elkezdett ugrálni, szaggatni a képkockák között, PEDIG! a beállítási értékek maradtak ugyanazok... mit tudok tenni ez ellen, hogy a régi legyen? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. dec. 18. 01:34
51/54 A kérdező kommentje:
Na, most a Far Cry 4 szépen megy, viszont eddig egy ötöd része alatt töltött be annak amennyi idő alatt most... nagyon lassú nem tudom mi lehet a baj komolyan.....:(:(:(
2014. dec. 21. 08:35
52/54 Közveszélyes Kontár válasza:
BIOS ban kelene merevlemez beàlításokat megnézni mert ez vagy beàlìtás hiba vagy hdd hiba de hát az jónak tünt
53/54 Közveszélyes Kontár válasza:
Vagy az AHCI mód nincs bekapcsolva
Vagy a SATA sebeség let korlátozva
Valószínü bios alapból nem megfelelőre teszi
54/54 Közveszélyes Kontár válasza:
Én a szervizeseidhez elviném és elmondanám helyzetet mert csak helyszínen tudnak segíteni eben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!