Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Far Cry 4 miért kezdett el...

A Far Cry 4 miért kezdett el szaggatni, ha már a felénél tartok a storynak, és eddig tökéletesen jó volt? Lentebb leírom részletesen, elég fontos, lehet másnál is van ilyen probléma!

Figyelt kérdés
Naszóval, az a helyzet, hogy minden egyes beállítás "HIGH"-on van. Elkezdett szaggatni, mikor elindítottam a játékot, igazából csak ugrálni a képkockák között... erre visszavettem, de csak a textúrát "MEDIUM"-ra. Erre tökéletes lett, mint a vízfolyás gyönyörűen ment... mostanáig, és itt jön a lényeges rész: nagyban sprintelek a buja fűben, egyszercsak elsötétül a kép, épp csak egy másodpercre, és minden visszaáll, csakhogy újból elkezdett ugrálni, szaggatni a képkockák között, PEDIG! a beállítási értékek maradtak ugyanazok... mit tudok tenni ez ellen, hogy a régi legyen? Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 18. 01:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Ráadásul a Widows is lassan tölt be... bedobott a BIOS-ba indításkor, nem kell esetleg valamit beállítani?
2014. dec. 20. 02:07
 42/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mért veték ki cpu t?

Mi màst cserélhetek még ki? Mit csináltak vele?...

Azt mondtad te leveted bordát mihez kelet szerviz?

2014. dec. 20. 02:18
 43/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ja hogy 20perc mulva és ismerősök

Szépen viszamész reklamálni

Nemtudom mért nem tudták tesztelni...

2014. dec. 20. 02:21
 44/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

De mit kértél tölük? Hogy pasztázák?

Mert azt irtad egyáltalán nem volt rajta ha ök teték ösze ök nem raktak rá pedig gyarin van alapbol...

2014. dec. 20. 02:23
 45/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
BIOS ban Load Setup Default kelene vagyis alaphelyzetbe álìtás
2014. dec. 20. 02:45
 46/54 A kérdező kommentje:
Nem, az van végülis, hogy, éppen lehetett rajta látni, de már inkább a fémet, tehát látni lehetett, hogy pasztázva volt, csak már teljesen le volt égve, vagy el volt fogyva róla... jaja levettem a bordát aztán ugye vissza is raktam, azért vittem be szervizbe, hogy inkább ők tegyenek rá meg szereljék vissza, azt nem kértem, hogy a cpu-t is vegyék ki, de gondolom, könnyebben pucolták le róla a régi maradványait, mert ugye akkor nem írná ki, hogy új processor installed, ha nem nyúltak volna hozzá...
2014. dec. 20. 03:28
 47/54 A kérdező kommentje:
Amugy, aha azt kértem tőlük, hogy csak pasztázás, nem cseréltek ki semmit, csak a procit vették ki addig gondolom, hogy könnyebben letisztogathassák... jah azt megcsináltam, BIOS-ban a Load Default-ot. De Igazából meg minden más normálisan működik, pédául egy "Alien: Isolation"-t ULTRA grafikán futtatva, ugyanolyan jól megy mint eddig...
2014. dec. 20. 03:32
 48/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Fc4 joban leterheli cpu t mint ali iso. Föleg ha kiseb felbontáson játszol

Csak fc4 alat ál fent és roszab is, menyi fok fc4 el most?

2014. dec. 20. 21:32
 49/54 A kérdező kommentje:
54 fok környékén van a proci Far Cry 4 alatt, néha van, hogy feljebb csúszik... Alacsonyabb felbontáson még jobban is terheli a procit a program akkor? Engem egyébként az is zavar, hogy lassan tölt be...
2014. dec. 20. 23:25
 50/54 A kérdező kommentje:
Igen amugy eddig Far Cry 4 nél tapasztaltam, meg World of Warcraft-ban Ultra Grafika mellett természetesen, de nem szaggatott, csak lassan töltött be a kezdőképernyő, illetve a játékba is... de mostmár nem igen van ez a gond egyéb game-eknél.
2014. dec. 20. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!