Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt a problémát hogyan tudnám...

Ezt a problémát hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Mikor bejön a windows fekete képernyő van és folyamatosan azt írtja, hogy az explorer exe leállt és válasszak várok bezárom javítom stb f@$zságok és nem csinál semmit. Ha nagynehezen előkaparom a feladatkezelőt ott leállítom az explorer.exe-t és új feladatként ismét elindítom akkor már jó, de valamiért csak így jön be az asztal. Megoldások?
2014. dec. 13. 18:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

amúgy mostmeg már mindig a rendszervisszaállítástól kapcsol be a gép -.-" mindig behozza a hangkártya driver feltelepítésének adatait mint ha most lett volna felrakva

hogy tudom ezt offolni?

2014. dec. 13. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen programok még persze hogy mennek XP-n, de tudok vagy 8 olyat ami már nem, bár annak is csak a kódjában van letiltva :D

Amúgy én nem hiszek a visszaállításban, mert a Windows az Windows marad :) Nem tudom, hogy érthető-e :D

Amúgy explorer nélkül is van valami a képernyőn, pl a háttér, ami alapból van, vagy a megnyitott program stb.

Az csak a Windows-os dolgokért felel, mint ami a nevében is benne van (ablakok), meg bizonyos folyamatok (pl másolás).

2014. dec. 13. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondtam, a visszaállítás szar :D

Egyébként meg indításkor írja ki? Mert akkor nézd meg a feladatütemzőt, vagy az msconfig-ot, vagy ha kér valamilyen beállítást, akkor végezd el.

Elméletileg csak egyszer állítja vissza magát, onnantól kezdve ugyan úgy megy tovább.

2014. dec. 13. 19:09
 14/14 A kérdező kommentje:
megvan köszi! :) az volt a baj hogy resettel meg a windowson belüli újraindítással néztemmeg ahelyett hogy leállítom a gépet és visszakapcsolom :)
2014. dec. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!