Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt a problémát hogyan tudnám...

Ezt a problémát hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Mikor bejön a windows fekete képernyő van és folyamatosan azt írtja, hogy az explorer exe leállt és válasszak várok bezárom javítom stb f@$zságok és nem csinál semmit. Ha nagynehezen előkaparom a feladatkezelőt ott leállítom az explorer.exe-t és új feladatként ismét elindítom akkor már jó, de valamiért csak így jön be az asztal. Megoldások?
2014. dec. 13. 18:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Telepítő berak (USB-ről vagy DVD-ről), bootolsz róla és javítást választassz.
2014. dec. 13. 18:30
 2/14 A kérdező kommentje:
azt hogy is kell? :D csak újrarakni tudom és a vista nem olyan mint az xp hogy ott van hogy javítás
2014. dec. 13. 18:33
 3/14 levis56 ***** válasza:

Be van kapcsolva az internet explorer?

[link]

2014. dec. 13. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, mi az hogy Vista-t használsz? Az szó szerint egy bughalmaz, legalább is az SP2-ig az, onnantól kezdve már normálisabban döcög.

Mellesleg inkább újrarakás, a javítás szart sem ér.

2014. dec. 13. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:

:D

Az Internet Explorer-nek szerintem semmi köze sincs az explorer.exe-hez, ugyanis az az asztali ablakkezelő.

2014. dec. 13. 18:36
 6/14 levis56 ***** válasza:
Esetleg egy korábbi visszaállítási pontra tedd.
2014. dec. 13. 18:36
 7/14 A kérdező kommentje:
nincs vele semmi baj csak valami szarfejű rámsózta a ccleanert azóta elbaszódott amúgy sokkal jobb mint a sz@r windows 7 -.-" a business-t használom és k*rv@ jó
2014. dec. 13. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát a mesékben nem kell hinni, vagy nem értem hogy sózták rád, de magánügy :D Gondolom a registry-ben is tisztítottál vele, meg még pár helyen.

Inkább azt mondom, hogy rakd újra és ne használj rajta semmi ilyen takarító progtamot.

Egyébknét meg úgy nem szar, azt a verziót én is használtam, csak ugye egyrészt fejlődni kell (haladni a microfossal), másrészt a legtöbb program olyan támogatással jön ki, hogy Windows 7, illetve attól fölfele.

2014. dec. 13. 18:45
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi a visszaállítást sikerült imádlak titeket ^^

amúgy megsúgom hogy ez baromság mert én akármilyen windows 7-es programot lenyomok vistán sőt még xp-n is

pl a kutya nem hiszi el h nekem a sony vegas 11-12 megy xp-n

mikor megmutattam haveromnak mert leállt velem vitatkozni hogy csak windows 7-en megy azt se tudta hova bújjon :D

2014. dec. 13. 18:56
 10/14 A kérdező kommentje:
ja levis56 amiről te beszélsz az a iexplorer.exe ez meg csak sima explorer.exe ami azért felel hogy lássak valamit a képernyőn ha az nem lenne akkor sötétséget vagy max a hátteret látnád a képernyőn :D próbáld ki h a saját gépeden leállítod :D és ne indítsd újra a gépet mert 5 mp alatt vissza lehet indítani ctrl+shift+esc új feladat és oda beírod h explorer xD
2014. dec. 13. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!