Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nehéz felrakni egy gépre a...

Nehéz felrakni egy gépre a windows xp-t? Vagyis egy olyan embernek aki sose csinált még ilyet?

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Nekem sem fogta senki a kezemet amikor először telepítettem operációs rendszert, és akkoriban még annyit tudtam a gépekről hogyan kell bekapcsolni és játszani. Nem sokkal bonyolultabb, mint egy szimpla program telepítése. Viszont ami utána jön, a driverek feltelepítése, körélményesebb.
2014. dec. 13. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon bízok abban hogy sikerül mert mindenki azt mondja hogy a lányoknak az ilyen nem megy és én lány vagyok. Régebben apukám csinálta de már sajnos eltávozott közülünk.
2014. dec. 13. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Én életemben először 14 évesen telepítettem Windowst, még 3.1-et, pedig akkoriban az is ritka volt, ha valakinek számítógépe van. Nem egy ördöngősség. Talán csak a partícionálásnál lehetnek gondok, meg ugye jó tudni, hogy formázáskor a merevlemezen levő adatok elvesznek! De ezen túl semmiféle különösebb szaktusát nem igényel, egy gyerek is fel tudja telepíteni.

Amivel még esetleg gondok lehetnek, azok a driverek. Főként újabb hardverekhez néha nehéz drivert találni, de ha az alaplaphoz meg a VGA-hoz adott CD/DVD megvan, ez sem egy nehéz feladat.

2014. dec. 13. 16:44
 4/5 Lajos54 ***** válasza:

Már miért ne menne lányoknak? Van olyan "szoknyás" ismerősöm, akihez sokan mehetnének tanulni számítógépes ismereteket. Csak éppen oda kell figyelni, az esetleg ismeretlen illetve bizonytalan dolgokat megfontolni, és biztosan menni fog. De ha valaki még soha nem csinált ilyet, bőven lehet részletes leírásokat találni a neten.

Tessék, néhány: [link]

2014. dec. 13. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. dec. 14. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!