Heroes of might and magic 5-tel lenne kis problémám. Nem tudom a tribes of the east-ot meg a hammers of fate-et felrakni. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
A problémám, hogy a heroes of might and magic 5-öt tudtam patch-elni 1.6-ig, de mikor fel akartam rakni a tribes of the east vagy a hammers of fate patch-et akkor nem engedte mert ezt írta ki: "Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East . Patch 3.1 nem telepíthető. Az eredeti játék nem található. ". A játék fent van, nem megvettem hanem letöltöttem és magyar verzió ahogy az összes patch is. Az kizárható ok, hogy mert letöltöttem azért rossz mert az egyik haverom sem vette és nála mind 2 patch működik.2014. nov. 29. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!