Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért jelennek meg üres...

Miért jelennek meg üres ablakok a webböngészőmben a CCleaner futtatása után?

Figyelt kérdés

Tehát azt csináltam, hogy a CCleaner-ben az Elemzés után a Tiszítás futtatása részre kapcsoltam, amivel nyertem 860 MB-ot.

Ez a progi ugyebár tisztítja a felesleges fájloktól a gépet. Igen ám, de utána miért jelenik meg akár már ezen a gyakorokerdesek.hu weboldalon is egy csomó üres ablak, melyek jobb felső sarkában van egy 'x'.

Az ablakok alján meg ez olvasható:

Ads by Speed Dial Ad Option

Az Ad Option-re kattintva ugyan elméletileg ki lehet kapcsolni ezt a nyavajás adware-t (deaktivált állapotra lehet állatani), de semmit se használ, következő gépindításnál ugyanúgy megjelenik.

Egy fórumoldal szó szerint teljesen olvashatatlanná vált emiatt! Segítség!

2 kérdésem van tkp.:

1) Hogy lehet leszedni ezt a Speed Dial nevű hülyeséget?

2) Hogy lehet megelőzni, hogy legközelebb ne jelenjen meg ilyen a CCleaner futtatása után?

2014. dec. 11. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:

A Ccleanernek ehhez semmi köze, milliók használják nap, mint nap teljes megelégedéssel. Esetleg okospistike módjára valami széthekkelt verziót használsz vagy mással szoptad be, szóval tudatosabban kéne dolgozni a gépen.

Nincs energiám bogarászni, de úgy tűnik, el lehet távolítani.

[link]

[link]

2014. dec. 12. 02:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a linket, asszem én is ezt néztem, de úgy tűnik, csak féleredményt értem el.

Valószínűleg ehhez a Speed Dial-höz van köze annak is, hogy weboldalak megnyitásakor egy bizonyos sam.coolaideas.com ablak jelenik meg, majd tűnik el. Ez mi lehet?

Korábban ilyen nem volt!

2014. dec. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!