"Eltűnt" üres helyet hogy lehet visszahozni a merevlemezen?
Vagy egy fél terrás usb-s hdd-m. A 465 GB-ból szabad 260 GB, de 276-nak kéne lennie!!! Ha win intézőben a hdd gyökerében kijelölök minden fájlt és mappát, majd tulajdonságok > ezt írja: foglalt terület 189 GB. Viszont kívül az intézőben azt írja a rendszer, hogy 260 szabad és 465 a teljes. Mi ez az "eltűnt" 17 GB? Nem egyszer volt már ilyen. Csak akkor úgy oldottam meg, hogy lemásoltam az egész usb-s hdd-t, formáztam, majd visszaraktam mindent. De most már nem tudom megtenni, mert nincs akkora helyem, hogy ideiglenesen áttegyem a cuccaimat.
Na most. Van olyan szoftver, ami ezt megoldja? CCleaner tud ilyet? Pl van a CCleaner-nek olyan, hogy szabad terület törlése. Ez jó lehet rá? Elképzelhető, hogy vannak nem teljesen töröld adatok még? Vagy mi mással tudnám ezt megoldani?
Köszönöm!
Értem, köszönöm. Kb. 4 éves ez a meghajtó, de lehet, hogy kicsit sokat mondtam. De azt hiszem 3-nál azért idősebb. Szóval azért nem mai darab :SS Na. HDSentinel szerint teljesen zöld. Egyáltalán nem jelez bad sector-t...
A rejtett recycle, meg system volume mappák tartalmát szabad törölni? Abban lehet a hulladék adat?
Recycle = lomtár, törölhető.
System Volume-t én nem törölnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!