Az X86-os Android-ok Intel optimalizáltak?
Konkrétan az itt fellelhetőkre gondolok:
Érdekes hogy már 3 külömböző Intel-es gépen használtam droid-ot és mindegyiken problémamentesen működött és csak igen ritkán Crash-elt de sosem ott ahol az amd-sek
.Általában Benchmarkolni szoktam.
És eddig már 2 AMD-s gépen előfordult hogy a benchmark appok indításánál vagy a benchmarkolás valamelyik részénél Crash-el "Az alkalmazás leállt" blablabla..
Egyszerűen Intel optimalizáltak ezek a dolgok vagy lehet hogy itt is a VT-x hiányzik mint az SDK emulátornál is kell?
Nekem az Intel mindig szimpatikusabb volt, talán mert általános iskolában ahol először láttam és használtam számítógépet, az összes gépben Intel processzor dolgozott. Aztán lett egyszer egy AMD-s gépem, amin volt néhány dolog ami nem indult, köztük a fentihez hasonlító rendszer sem. Pár évre rá gépcsere után ugyanez a rendszer az Intel-es laptopomon hiba nélkül indult, az Android x86-ot pár napja próbáltam, szintén indult elsőre.
Ezek alapján simán lehet, hogy valami csak egy Intel processzoron működik tökéletesen, de azt hozzá kell tennem, ez valószínűleg ritka eset.
Még egy gondolat: Emlékeim szerint régebben voltak Android-os telefonok Intel processzorral, mostanában nem hallottam róluk. Lehet, hogy nem jött be? Lehet, hogy Intel alapokon nem volt annyira jó, mint rendes mobil processzoron?
Valójában én is Intel párti vagyok de ha egyszer nincs rá pénzem :D ...
Mellesleg ma is vannak Intel procis tabletek és telefonok .. meglepően jó teljesítménnyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!