Egy power color r9 280x videókártyának maximum terhelése alatt 1 nagyon pici tuningal (+100mhz) el mekkora kellene legyen a maximum hőmérséklete? Mert nekem crysis 3 alatt akár 95 fokra is felmegy a ventilátorok meg 65% on pörögnek.
jó szelőzző házam van és még a házban +3 ventilátor is van
a ventilátor sebességét hiába viszem akár 100%-ra akkor is marad a hőmérséklet maximum 2 fokkal lesz kisebb :(
100%-ra fel a ventiket.
Ha van hang a játék alatt akkor sem zavaró.
Amúgy +100mhz nem kis tuning,maximum szkeptikusan nézve.
Levettem az órajeleket alapra és kb 6 perc játék után(euro truck simulator 2) 85 fokos a vga ha leveszem a gép oldalát akkor meg 82 fok!
Ez szerintem még mindig sok nem?
100%-ra fel a CPU-t!
VENTIKET : fel(ha van hely) oldalra,előre,hátra.
Gondold el.
-3 fok volt az is,hogy csak levetted az oldalát.
Ez a -3 fok minek volt köszönhető? Csak annyit,hogy eloszlott,felkeveredett a szobahőmérsékletű levegővel a benti forró.
Milyen akkor szerinted,ha egy jól kiépített rendszer HŰVÖS levegőt fúj be 2-3 ventivel keresztül és az addigi benti meleg levegőt 2-3 venti szívja ki.
Lényegében felér azzal mint ha 10-12 fok lenne folyamatosan a szobában.
Ventit 100%-ra tedd.
Nem ártani nem árthat,ha pasztázod kicsikét.
Illetve mint írtuk vedd vissza az órajelet.
Ha pedig tuningolni akarod ,vízhűtés.
Elírtam ,az első sort!
*100%-ra fel a venti fordulatszámát!
Tehát akkor most gondolkodja azon,hogy hova lenne legjobban rakni azokat a külön 3 ventilátoraimat,hogy jó legyen a gépben a levegő?
Amúgy én az összes ventilátort úgy raktam be a gépbe,hogy a levegőt befelé fúják.Azaz a ventilátor azt az oldalát fordítottam a gépbe be amelyik erősebben fúja a levegőt.De ha most megfordítom a ventit akkor így szívja a benti levegőt és aztán kifelé dobja?
Akkor lehet,hogy nem is jól raktam fel a ventilátorokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!