Egy power color r9 280x videókártyának maximum terhelése alatt 1 nagyon pici tuningal (+100mhz) el mekkora kellene legyen a maximum hőmérséklete? Mert nekem crysis 3 alatt akár 95 fokra is felmegy a ventilátorok meg 65% on pörögnek.
Átrendeztem a ventiket úgy ahogy a legjobb és sajnos még mindig felmelegszik 92 fokra is...
Sajnos most nem tudok már mit csinálni
esetleg régi drivert próbáljak felrakni?
Akkor vidd el oda, ahol vetted, vágd le az egyik ügyélfogadó csaj elé, helyben vitt izzasztott vassal égesd szét előtte az asztalon, aztán póker arcal, nyugodt hangnemben kérdezd meg tőle, hogy van-e különvélemény.
Az ilyeneket meg kell félemlíteni!
Mert mégis kinek is lehet jó ez, hogy ennyire melegszik?! Mert így fél évet nem fog kibírni, úgy szétolvad az egész, hogy.....
Igen,ez nem normális hőmérséklet.
Vidd vissza,itt már más nem lehet.
A hűtési rendszerben van valahol a bibi.
88 fok szerinted az jó?
Ez még bőven az, ahol beteszed a kezed, majd 2 perc múlva kiveszed a széntuskót, ami a kezed helyén van.
Így mégis hogy várod, hogy egy pár tucat nanométeres mintázat egy szilicíumlapkára felvitten működjön, és ne égjen szét egy pacává.
Kérdésedre válaszolva : NEM. Nem jó a 88 fok.
Hozzam a kisbaltát??! (ez ellen a $z@r izzó "videókártya" ellen)
Na szerintem végre megoldottam ezt a túl melegedéses problémám csak van 1 kérdésem.
Úgy oldottam meg,hogy olyan házam van,hogy az oldala 1 vas keretből áll és benne 1 átlátszó ablakkal.És azt az átlátszó ablakot le lehet venni én le is vettem(most csak a vas keret van és a videókártya így gyönyörűen bír szellőzni azaz nem marad benn a házban a meleg levegő) meg 1 kicsit átrendeztem megint a ventilátorokat és most 4 játék tesztelésekor maximum 80 fokig ment fel a gpu hőmérséklete a 95 fok helyett.És ez melett a videókártyám tuningoltam 1 kicsit(100-100mhz+).Az lenne a kérdésem,hogy ez a hőmérséklet(80 fok) tökéletes -e egy power color r9 280x vga hoz?Vagy ha még mindig sok akkor ha a tuningot visszaállítom az alap órajelre akkor birok nyerni -3 fok ot(77 fok)?
Mi alatt kevés neked ez a videókártya, hogy ennyire húznod kell?
Ha levennéd a +mhz valszeg a hőmérséklet is normálisabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!