A NOD32 jó vírusirtó?
Figyelt kérdés
Láttam egy tesztet ahol volt 20-30 vírusirtó, és a NOD32 csak a 11-edik legjobb lett. Attól még jó vírusírtó?2014. dec. 11. 15:31
31/52 anonim válasza:
A kódok jók, amíg nem teszik feketelistára őket. Nem ez a baj - amíg az eredeti, hivatalos verzióhoz használod.
A torrentről, innen-onnan letöltött szoftverrel van (vagy lehet) a baj, ami már meg van buherálva.
32/52 A kérdező kommentje:
De ha torrentről töltöttem le, és nem telepítettem rá a FIX-et akkor is lehet baj?
2015. máj. 1. 09:50
33/52 anonim válasza:
Lehet. Vajon miért nem jó az eredeti oldalról letöltött szoftver...?
34/52 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy jó az is, de én torrentről töltöttem le.
2015. máj. 1. 17:27
35/52 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nekem teljesen mindegy, mit használsz.
Lopott biztonsági szoftver olyan, mintha a lakásod biztonságáért egy kínai piacon, rosszarcú cigánytól harminc forintért vásárolt biztonsági zár felelne.
Lehet, hogy jó, csak nem valószínű.
36/52 anonim válasza:
A torrentről leszedett kódokat (és a hozzá tartozó hamis kinai szervert) az ESET cég rendszeresen letiltja. Akkor aztán semmit nem véd. Ha nincs 10 ezer forintod egy évre a védelemért, akkor havonta változó újságkóddal is használhatod. De a HAMIS FIX nulla, nem védelem.
37/52 A kérdező kommentje:
Igaz!
2015. máj. 2. 15:05
38/52 A kérdező kommentje:
A francokat igaz! Ha lejár a kód, mert letiltja akkor be írok egy másikat, és működik is teljesen! :P
2015. máj. 23. 10:21
40/52 anonim válasza:
Nem érdemes veled vitatkozni, majd ha egészen elszáll s géped a vírusok miatt, megjön az eszed. Addig csak szórakozzál, EMESE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!