A NOD32 jó vírusirtó?
Én is ESS-t használok, kb 3 és fél éve. Semmi bajom nem volt eddig vele. Ha vmi vírusos dolgot töltök le, azonnal feldobja az ablakot, legyen az torrent, vagy sima letöltés. Ha nem biztonságos az oldal, oda se enged. Pendrive-ot át se kell vizsgálni, mert kidobja egyből, ha a vírus a gépedre akar mászni. És tökéletesen elégedett felhasználója vagyok! Kb egy 100 megát eszik nekem a RAM-ból, de bőven megéri!!
A Kaspersky tényleg jobb, de az szó szerint megöli a gépedet. Nekem a régi laptopomon volt, amiben 2 giga volt. Hát, esküszöm nektek, ha futtattam a gyors keresést, semmit nem lehetett csinálni!! Befagyott a gép.. szó szerint
"Torrentről NEM szerzünk be védelmet."
Nem a fenét nem! :D Az is ugyan olyan jó!
#19. Remélem kigyógyult, mert Ncore-on nincs vírus.
Ja én 5-6 éve nem használok semmit és nincs vírusom, max ilyen malwarek, de azokat kézzel írtom, mert úgy élvezetesebb >:) , pedig orbaszájba nézem a kecskepronót orosz torrentoldalakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!