Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám megnyitni a...

Hogy tudnám megnyitni a jelszavas rar fájlt?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem hozzá a jelszót és most nem tudom megnyitni...
2014. dec. 10. 20:30
1 2
 1/11 tabaki ***** válasza:

Ha nem adtál neki rendes jelszót, talán ez az a kivételes eset, amikor használhatnak az effélék:

[link]

Túl sok reményt azért ne fűzz hozzá, inkább próbálj visszaemlékezni, az vélhetőleg gyorsabb.

2014. dec. 10. 20:37
 2/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy mindig szerettem a biztonságra menni arra meg emlékszem hogy különböző karaktereket kombináltam benne és sok jelszóbol csináltam egyet csak nem tudom milyen sorrendben :/
2014. dec. 10. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Léteznekk rar jelszó kereső programok, pl. mint a fentebb említett. Viszont a RAR fájlokat nem lehet feltörni, ezért ezek a programok a brutal force módszert használják. Vagyis végig próbálják az összes lehetséges variációt, ami nagyon sokáig eltarthat!!! Nekem egy 4 karakteres jelszót több, mint négy napig keresett.
2014. dec. 10. 21:07
 4/11 A kérdező kommentje:
az cinkes mert nekem tobb mint 12 karakteres
2014. dec. 10. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha letöltöd újra, ami benne van. Ha esetleg személyes dolog, akkor van gáz. Ebben az esetben doki, és Cavinton.
2014. dec. 10. 21:11
 6/11 A kérdező kommentje:

szemelyes adat

az mi amit mondtal

azt tudom hogy tobb jelszot mostam ossze most szamoltam meg h az egyik jelszavam 21 karakteres

2014. dec. 10. 21:14
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor a jelszo hackert allitsam is le?
2014. dec. 10. 21:22
 8/11 tabaki ***** válasza:
Legjobban teszed, ha leállítod. Egy ilyen jelszó esetén több tízezer éves keresések ígérkeznek, persze szerencsés esetben feleannyi idő alatt is megtalálja... Az is igaz, hogy ezek szerint az elemeire emlékszel, tehát valami szótárat meg tudsz adni a programnak -- nem, mintha tudnám, mi a teendő, de ha van ilyen opció, az alapjaiban változtathatja meg az esélyeket.
2014. dec. 10. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:

1-2reszletre emlekszem de ehez full hulye vagyok soha nem volt meg ilyenre szuksegem

eletembe eloszor fordult elo hogy valaminek veglegesen elfelejtsem a jelszavat

2014. dec. 10. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát 21 karakter az izgalmas... A Rar ájl nem tartalmazza a jelszót mint pl. egy Acces fájl, ezért nem lehet "meghackelni".

A Rar Password Unlockerben van lehetőség speciális karakterek hozzáadására (á,é, stb.), meg hogy hány karakter hosszú jelszóval kezdjen, de ez tényleg évekig tarthat még így is... :(

2014. dec. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!