Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nincs hang, ha tv-t...

Mért nincs hang, ha tv-t akarok nézni a gépen?

Figyelt kérdés

Fölraktam a ChrisTV 5.5 ingyenes Lite verzióját, de nincs hang csak kép.

A területi beállításokat átállítottam Németországra szokás szerint, de ez sem oldotta meg a problémát. Más országokat is kipróbáltam találomra, de egyikkel se volt jó.

A szabvány Pal_B-re van állítva.

Van valami ötlet, hogy hogyan lehetne rá hangot varázsolni?

2010. febr. 1. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdésre kérdéssel válaszolok: A tunerkártya hangkimenete össze van kötve a hangkártyával?
2010. febr. 2. 07:13
 2/2 A kérdező kommentje:

USB-n keresztül csatlakozik a géphez.

Ugyanennek a programnak egy régebbi próbaverziójával működött, ha Németországra állítottam, hang is volt. Csak lejárt a próbaidőszak, meg közben újra is telepítettem a rendszert.

Valaki ajánlotta egy másik kérdésnél a KMPlayer nevű programot, ami kezel tuner-kártyákat is. Azzal van hang, meg minden, csak nekem nem szimpatikus az a program meg kicsit lassú is szerintem.

Tehát hardveresen valószínűleg nincs gond, csak valamilyen beállítási probléma lesz.

2010. febr. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!