Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy rakjakrá Windows XP-t...

Hogy rakjakrá Windows XP-t sata-s hdds gépre pendriveról?

Figyelt kérdés

haveromnak elromlott a windowsa, azt írja ki hogy nem található a windows vagy valami ilyesmit. kipróbáltam windows 7 cd-vel, de azt be se hozta mert elromlott az olvasó. megpróbáltam a windows 7-et pendriveról, kb 10 mp alatt behozta hogy loading windows, majd utána csak annyit írt hogy starting windows és semmi utána. megpróbáltam vmi integrált kókányolt xp-vel azt behozta de nem akart telepíteni mert azt írta nincs meg a licenszerződés :(

hogy lehetne ezt megcsinálni? azért szedtem le kókányolt xp-t hogy ne legyen gond a sata-val. xp-t akarok rátenni

2014. dec. 7. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Fogj egy rendes XP lemezt, másold ki a tartalmát egy mappába, utána azt nLite nevű programmal nyisd meg, integráld bele a SATA drivert, aztán mentsd ISO-ként. Utána azt írhatod lemezre, vagy rakd pendrájvra WinToFlash nevű progival, ami XP-t is támogat.
2014. dec. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!