Windows 7 telepítés hogyan?
Adott egy ACER 5560 Series laptop. Sajnos a dvd író nem olvas be semmit, emiatt maradt az USB-ről való telepítés.
Nah már most ennek a laptopnak a BIOS levan jelszavazva, nah akkor bios reset. Hátul szétszedve nem találtam(!) meg az elemet amit kiszedve és visszarakva állítólag kész is kéne lennie. Akkor most még is hogy a fenébe telepítsem újra?
Ez nem a programozás kategóriába való.
Ahhoz, hogy hozzáférj a gombelemhez, igencsak szét kell kapni a laptopot. Kerestem pár képet, azok alapján a touchpad környékén lakik az alaplapon:
Megjegyzem, nem biztos, hogy a gombelem kioperálása önmagában elegendő a CMOS kifektetéséhez...
Első vagyok, ezt kifelejtettem:
Gyárilag nem jelszavaznak le BIOS -t. Lehet valami kiállítási példány volt és valami kretén unalmában lejelszavazta. Vagy valakinél volt már ez, aki kicseréltette te meg megkaptad ugyan ezt. A harmadik lehetőség, hogy valamelyik "barátod", aki hozzáfért a gépedhez a távollétedben csinálta meg.
Ha most szétkapod úgy, hogy van rajta gari, annak búcsút mondhatsz. Ráadásul nem is biztos, hogy elemkivétellel megoldódik. Lehet csak hivatalos szerviz tudja belőle kiszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!