Win 7-nél hogyan tudnám beállítani, hogy az ablakokat a tálca fölött mutassa?
Na jól van, miután normálisan válaszoltál, szívességből helyetted kerestem google-ban:
... Ha tudnék egy válaszra 64 zöld kezet adni, akkor hatvankettőt adnék neked – de, csak mert smucig vagyok... :)
Ezer hálám! Életem 2. legzavaróbb problémáját megoldottad!! Az első az, hogy a netszolgáltatóm blokkolja a Google-t - ezért nem tudtam én megkeresni ezt a progit. Ez ellen is tudsz tenni valamit? :D
Köszi, még egyszer! :)
Lehet, hogy paragépnek tűnök, de én még az asztali dvd-lejátszót is kikapcsolom, mielőtt kihúznám belőle a sticket. Kb. 5-6 pen-emből is spagetti lett már, amiért anno csak úgy le-fel csatlakoztattam az adott hardver-t. Szóval én inkább választom a macerát, minthogy aztán később a szívrohamot hozzam a szomszéd nénire, mikor dühömben átugrok hozzá a falon keresztül...
De jó olvasni, hogy másoknak (neked) meg nincsenek negatív tapasztalatai(d) ezzel kapcsolatban. :) Így is maradjon! :)
#16: Chuck Norris?
#Mindenki: Néhány dolgot "csak" poénból fűztem hozzá. Szóval ne vegyétek véresen komolyan minden egyes soromat - kivéve persze, amit a pokolról írtam!! Na az igaz! A saját szememmel láttam, hogy mennek ott a dolgok... De erről nem szívesen beszélek.
Amúgy, köszi minden segítséget! Most már tényleg ideje hazaköltöznöm Kínából, és leállnom a bugázott tanszéki cuccokról is! :D Végre problémamentes életem lehet!
Köszönöm nektek, de főleg neked Chuck!!!!! :') Minden egyes betűt megtiszteltetésnek vettem! :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!