Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videó szerkesztőt...

Milyen videó szerkesztőt ajánlotok? Vagy valaki ért a Sony Vegas Pro 10-hez?

Figyelt kérdés

Bloghoz szeretnék videókat csinálni. A movie markerrel nem vagyok megelégedve, a vegashoz meg sajnos nem értek (angol nyelv tudás nulla). Ha valaki tud valami jó szerkesztőt,akkor azt meg köszönném. Vagy ha valakinek van türelme és ideje,akkor "tanítgathatna" a vegas kezelésében.

m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Hi6wMZT9iDQ

Kb. ilyesmi videókat szeretnék csinálni. Aki ezt a videót csinálta,azt mondta,hogy Sony Vegas Pro 10-el csinálta, és nincs ideje "tanítani".

Szóval aki tud segíteni,az írjon. Előre is köszönöm!

2014. dec. 1. 00:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fhuu :D oké :) próbálom értelmezni az érveiteket :) én nem vagyok olyan zsenik , mint tik, de nagyjából értem :D Nem profi szinten akarom csinálni ezt a videó szerkesztős dolgot. Például van egy kedvenc filmem (Bosszúállók, ez jutott elsőnek eszembe xd) és abból akarok össze vágni egy kisebb "trailer" szerűséget. Nekem az a lényeg, hogy könnyen kezelhető legyen, mert ahogy fent is említettem az angol tudásom az éppen hogy csak el vagyok vele. Mondjuk az is igaz, hogy ki lehet tapasztalni a kezelését egy programnak, attól függetlenül, hogy angol.Köszönöm szépen mindenkinek a válaszait. :)
2014. dec. 1. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem könnyű nekünk sem, tudod milyen nehéz a zsenik élete? :D

Induljunk ki abból, hogy a Movie Makert tudod már használni, és valami ehhez hasonlót keresel, csak nagyobb tudásút. A megoldás: Cyber Link Power Director. :D

Ami még egyszerűbb de még mindíg jó, az az AVS Video Editor, majdnem olyan mint a Movie Maker, azonnal tudod használni.

De van egy fogadásom, hogy a "paraszti ész" (ha neked van ilyen) a Sony Vegasnál csődöt fog mondani.

2014. dec. 1. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 Az igazi profi virtualdubbal is megoldja! :D

egyébként én is a power directorra szavazok kezdő szinten. aztán ha az már kisujjból jön és kinövöd, akkor jöhet a premier pro vagy ingyenes oldalról egy lightworks

2014. dec. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!