S. O. S-ben a segítségetekre volna szükségem! Nem akarnak indulni a programok. Exe-problémák. Lehet hogy vírus? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Leszedtem egy játékprogramot tömörítve(11Gb),amit telepíteni szerettem volna, de mikor elindítottam az .exe fájlt, hogy kicsomagolja a dolgokat, nem indult el, így hozzátársítottam a Winrar-hoz. A gép megbolondult és ettől fogva minden programot a winrar-al akar megnyitni. Gyorsan nyomtam egy legutolsó helyes konfigurációs újraindítást. (Újraindítás, F8, Legutolsó helyes konfig.) De semmi. Amikor bekapcsol a gép mindent winrar-ral akar megnyitni, még azokat a programokat is, amik általánosságban a windows indításával indulnak, pl:. vírusírtó, vagy torrent.
Nem tudom mit csináljak. Minden programhoz ki kell tallóznom az exe-jét ha el akarom indítani, minden egyes alkalommal. Tudnátok nekem segíteni? Lehet, hogy vírust kaptam be?
2014. nov. 30. 15:46
1/3 anonim válasza:
S.O.S... Semmi se sűrgősebb... GYORSAN!!!
2/3 anonim válasza:
Próbálj egy rendszer visszaállítást csinálni arra az időpontra, amikor még működött. Ha ez sem segít, akkor esetleg egy Hiren's boot CD-vel indíts egy víruskeresést. Ha erre nincs módod, akkor jöhet a jó öreg újratelepítés. És én a helyedben az összes létező partíciót megformáznám telepítés után,. mielőtt még mielőtt az adott partíciót meg lenne nyitva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged! Miután minden lehetséges dolgot kipróbáltam, végül újratelepítéssel sikerült csak megoldanom a problémát. Igaz, úgyis ráfért volna már a gépre. :)
2014. nov. 30. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!