Hogy tudom kiirtani a reklámokat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ha kinyitombármelyik böngészőt akkor annyi reklám jelenik meg hogy alig látom az oldal tartalmát. Próbáltam vírusirtással, nem talált vírust. Próbálkoztam adblock plussal, nem segített. Hogyan tüntethetném el lehetőleg újrainstallálás nélkül. Egyébként az os: Windows 82014. nov. 24. 19:38
1/3 T/Z válasza:
SuperAntiSpyware
MalwarebytesAntiMalware
Spyware Terminator Searc & Destroy
Ezeket leszeded, futtatod.
De ez is kábé addig tart, amíg újrarakod az oprendszert.
És nem kattintunk rá minden sz×rra, mert ez a vége.
2/3 A kérdező kommentje:
oh köszi a gyors választ :) hát tesóm használja a gépet és annak mondhatom h ne kattingasson minden szarra meg ne töltsön le mindent de hiába
2014. nov. 24. 19:44
3/3 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy általános felhasználói fiók van, amit mindenki használhat. AdBlock és egy AvastFREE van fent. Ezen kívül proxyval szűröm az oldalakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!