Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan ANDROID "főzött"...

Van olyan ANDROID "főzött" ROM amiben bármilyen fájltípus letölthető?

Figyelt kérdés
Ahol nincs szokásos fájltípus korlátozás, ahol a a böngésző bármilyen fájlt letölt?

2014. nov. 30. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nehogy eláruld, hogy milyen telefon és milyen fájltípus. Jól van az ilyennek kár is segíteni.
2014. dec. 1. 16:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Most előbb várjuk meg cracker jancsit, hátha felmutat némi szakmai elismertséget, mégis milyen ROM-ot "tört" fel, és írt át, és milyen néven érhető el stb.

(Van egy olyan érzésem most láttuk őt utoljára itt :DDD )

Egyenlőre sajátos a probléma, mert van ahol letölti a hasonló kiterjesztésű fájlt. Amit kéne, azt az android nem. Több féle böngésző, user agent váltás ellenére sem. Nagyon érdekes a dolog.

2014. dec. 1. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

4# válaszoló vagyok és ez lesz az utolsó hozzászólásom:

1, még mindig nem írtad le hogy mit nem tudsz letölteni!

2, még mindig nem írtad le milyen telefonod van pedig ezt is többen kérték (súlyos visszamaradottság!?)

3, Nem cracker, hanem hacker! Ég és föld a kettő!

4, ha érdekel Samsung G3-mon kezdtem, majd Alca OT995 (bagyusz féle ROM átírása, apróságok), ezek után közben egyéb telók szervizelése.

5, A szövegértéseddel probléma van, arra nem válaszolok amit nem fogtál fel.

5+1, Egy példa hogy 13 évesek szintjén van a szövegértésed:

"De megsúgom, hogy bármilyen fájltípust le lehet tölteni, nem a ROM a gyenge pont ebben, hanem inkább a user vagy a böngésző. "

Erre a válaszod:

"Tehát szerinted a user nem tud megadni egy url-t amit egy asztali böngészőben meg tud adni."

ÉS ITT LÁTSZIK, hogy nem te sem érted mit írsz!

6,

Te: " a belépő stílusa volt bicskanyitogató"

Akkor bemásolom hogy mit írtam, és egy magyarázatot is (mert szükség van rá):

"Nem nagyon értesz a telefonokhoz (*hülyeséget írtál*). ROM minden telefonhoz külön van (egy gyors magyarázat). Egy nexus romja nem fog elfutni motorolán (egy nem teljesen pontos példa). S mint mondták, böngésző függő (A többiek válaszának megerősítése). De nekem az alap is mindent letölt, torrent fájloktól kezdve a videókig (egy újabb példa)."

Innentől fogva a te dolgod megkeresni a bicskanyitogató részt!

7, 13 évesekre jellemző viselkedésed miatt, most láttál utoljára.

Ui.: A legszebb az egészben, hogy ha becsületes vagy akkor ezt a választ a zöld kézzel kell értékelned, mivel a fórumon feltett kérdésre válaszoltam és kb 83-90%ban ami már a zöld kezecske. Ha lepontozol akkor tudom, hogy tényleg 13 évesek szintjén vagy és még becstelen is. Ha a félig meddig hasznosra nyomsz, akkor próbáltad a kiutat keresni, pont annyit ér mint ha nem szavaznál.

Mondjuk alternatív megoldásnak bejátszhatod azt is, hogy "nesze b+ örüjjé'" és nyomsz egy zöldet.

2014. dec. 1. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Te szervizelsz? Ugyan hol? Sarki sufni gsm, akkufedél csere?

Kérlek, ne égesd magad ezzel a hacker dumáddal, a hacker hálózatbiztonsági szakember és elsősorban nem szoftvereket fejt vissza. Amire te gondolsz, az a cracker, klasszikus értelemben véve. (Természetesen a jó hacker tud kódolni, hiszen egy exploit megírásához kevés a script kiddy tudás.)

Én úgy gondolom, túlértékeled magad, és inkább nagyzolsz dolgokkal, de ez szíved joga, biztosan van rá vevő a környezetedben. Vakok közt félszemű a király.

Szóval hol szervizeskedsz? Már ha igaz.

Tényleg ennyire számít neked, hogy hány százalékos vagy? Megdöbbentő...

2014. dec. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!