Van olyan ANDROID "főzött" ROM amiben bármilyen fájltípus letölthető?
Opera minivel kimásolod a letöltési link url címét, és beilleszted az adm downloaderbe.
Nem véletlenül kérdeztem hogy ROM.
(Természetesen nem működik a te verziód.)
Sajnos nem böngésző függő. Bizonyos fájltípusokat nem tud kezelni az Android. Sem az UC Browser sem semmilyen csili-vili app.
De még a rootolt shell sem wget-tel.
utolsó: Te nem értesz hozzá, bár már megszoktam, hogy 90%-ban mindig a hozzád hasonló okostojások szólnak be, miközben lövésed nincs miről van szó.
Persze, hogy minden telefonon külön ROM van, de a kérdésem arra vonatkozott, hogy mivel az OS alapvetően nem kezeli le a különleges fájlokat, az Appok sem kezelik le, ezért - feltételezem- egy teljesen újraírt ROM oldhatná meg a problémát.-(De ez csak tipp, nem tudom 100%-ra.) Bizonyos JAVA-s program code megoldásokat látni, de nem appot.
A NEXUS vs. Motorola példáddal pedig legalább alátámasztottad, amit az első mondatod után már sejteni lehetett, miszerint, hogy olyan sötét vagy, hogy az már fáj:
Nekem természetesen a saját készülékemre kell olyan ROM ami kompatibilis vele, de gondoltam ez annyira logikus, hogy ezt felesleges kiemelni. Úgy látszik, mindig akad a magad fajtából.
#4-es vagyok.
Nem tudjuk milyen telefonra kell neked rom!
Véletlenül belefutottam abba, hogy a motorola is készített Nexus márkanevű telefont, de én a samsungra gondolta (nagy ügy, ennyi tévedés belefér).
Szóval ha én sötét vagyok, hogy egy ennyire apró hibába belefutottam, akkor rád nem igazán tudok semmilyen jelzőt akasztani, hogy a mai világban még hiszel a gondolatolvasás erejében.
A kérdésedben ROM letöltése miatt érdeklődtél. Most már a kezelése a kérdés, de még mindig nem tudjuk a telód típusát, aktuális romot, vagy hogy milyen fájlt akarsz letölteni!
Évek óta török fel androidos telefonokat, rootolok, romokat telepítek és átírok nem tetsző ROM-okat. A probléma, nem az én fajtámmal van, hanem a tiéddel, mert van egy kérdésed, valahonnan felszedtél pár szót amit használni szoktak s azt hiszed pontosan alkalmazod. Mi a kérdésre válaszolunk és te nézel minket hülyének.
3 válaszoló közül (ha hiszed ha nem) mindhárman jó választ adtunk. Én a helyedben inkább megpróbálnám konyhanyelven leírni a kérdést, nem pedig azokkal a szavakkal amiket itt-ott felszedtél.
A hozzáállásodhoz pedig annyit fűznék, hogy moderáld magad, mert nem mindegy hogy az okos hülyékedik vagy...
Figyelj már te nagyokos. Szerinted az összes nexus-t a motorola gyártja? Vagy szerinted csak nexust gyárt a motorola?
Erre tegyél egy nexus romot te nagyokos.
Na itt mutatkozik, meg hogy simán hülye vagy a témához és a tetejében még nagyképű is.
Próbálnak segíteni neked, de te csak flegmáskodsz meg okoskodsz.
Majd ha eljutsz arra a szintre, hogy válaszolsz annak aki segíteni próbál, akkor majd választ is fogsz kapni.
De megsúgom, hogy bármilyen fájltípust le lehet tölteni, nem a ROM a gyenge pont ebben, hanem inkább a user vagy a böngésző.
Na téged melyik kukából fújt ide a szellő ezzel a támadó stílussal? Tehát szerinted a user nem tud megadni egy url-t amit egy asztali böngészőben meg tud adni. Nem túl logikus a felvetésed.
A barátod akinek a védelmére kelsz, úgy indított, hogy "nem értesz hozzá." Majd elmagyarázta, hogy ő coder jancsi aki - most figyelj!- ROM-okat TÖR fel! hűha. Szerintem ezzel nagyjából el is magyarázta, hogy ő inkább egy semmirekellő, aki kérkedik azzal, hogy romokat tör fel és akkor leolthat itt bárkit.
Messziről jött ember azt mond amit akar.
Konyhanyelven leírtam miről van szó, de neki ez a "szakmai" összeolvasott szóhasználat. Nagyon ellentmondásos figura, de adok neki egy esélyt, hogy elárulja a fejlesztői nick nevét és utánaolvassak, hogy mekkora guru is ő.
Na a lényeg az, hogy még mindig nem érkezett megoldás, pedig ez lenne a lényeg. Nem vitatkozni akarok, csak a belépő stílusa volt bicskanyitogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!