Legújabb Ubuntu linuxom miért adja ezt az üzenetet?
Legújabb flash player van fen minden böngészőn még a youtube alkalmazásnál is generálja a hibát. És nem csak videónézésnél hanem bármiféle flashnél.
A felajánlott problémamegoldási lehetőségek egyike sem oldja meg a problémát! Amikor fel lett telepítve rá 20 percre generálta a hibát!
Neked is ez a gondod?
Ha igen akkor globális a probléma! Pár nap múlva megoldódik mert írok a fejlesztőknek!
Kösz hogy szóltál!
Rakd fel a Chrome-ot, hátha azzal nem csinálja ezt. Nekem minden böngészőben megy a Flash 14.10-en.
(Minden frissítést telepítettél?)
Minden böngészőnél és a youtube alkalmazásnál is fennáll a hiba!
Írtam az ubuntu fejlesztő Magyarországi kirendeltségnek!
Fura. Nekem egy Debian 7.6 van fent, ami mégis csak egy Ubuntu-rokon, és kifogástalanul megy, pedig ugyanazok a kodekek vannak rajta, mint az Ubuntunál.
Most már csak kiváncsiságból is feldobok egy Ubuntut Virtualboxba hogy mi történik.
Egy Linux Mintet próbáltam ki live módban (ami ugyebár egy Ubuntu + kodekek), és kapásból lejátsza a youtube videókat. Most felrakom Virtualboxba és frissítem, az szokott ugyanis néha problémákat okozni.
Nem lehet, hogy csak a te gépedet nem szereti?
t 3000 core 2 duo proci 64bit
És 32 bites linuxom van! Lehet ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!