Hogyan tudnám gyorsabbá tenni játékhoz a laptopom?
Helló!
Sajnos nm vagyok nagy informatikai zseni, ezért más, tőlem tapasztaltabbb emberek véleményét szeretném kérni!
Nem rég kaptam egy Lenovo G50 lapotpot, és szeretném kicsit felturbózni. Jelenle AVG Tune Up turbó sebességén fut elég jól, de elvileg még jobban is ki ehetne használni a lehetőségeit
Elsősorban játékra használom (wow, cod), másodsorban meg szövegszerkesztés stb, de kelleni fog nekem majd szakmához is (kiadványszerkesztés, photoshop stb..) szóval szeretném mégjobban gyorsítani és erre szeretnék ötletet, tanácsot kérni.
Néztem fórumokat, olvasgattam, de túl sok infóra nem leltem, így gondoltam jobb, ha célzottan megkérdezem.
Előre is köszönöm.
Benyomtam most ezt az AVG Tune Up nevű programot Turbó sebességre vagy mire. És például sokkal jobban fut rajta.
Tévedés. Úgy fut rajta, ahogy a fölöslegesen futó programok, rossz beállítások nélkül futna. Ez NEM teljesítmény növelés, hanem optimalizálás. Nagy különbség, mert a hardverek által megszabott határok továbbra is élnek és szoftveresen egy gépet nem lehet érdemben fejleszteni, pont. Ezt elpofáztuk neked már páran, és nem vitatéma, hanem tény.
Veszett fejsze nyele. A jobb játékteljesítményért jobb hardver kell és pont. Minden más max. optimalizál, mint az előző mondotta, de az csak egy pofon a sz&rnak.
G.
Oké, akkor mivel lehet még jobban optimalizálni? :)
Nem értitek meg, hogy nekem tökéletes ez a kis gép, csak szeretném ha kicsit nagyobb levegővel tudna működni, hogy a sok fölös szart háttérbe szorítja.
Ez nem így működik. A 60 lóerős Fiat-odat chip tuningoltathatod, hogy jobban húzzon, de soha nem lesz belőle 300 lóerős versenyautó.
A "sok fölös szart háttérbe szorítja" c. történet pedig már rég megvolt az AVG Tune Up segítségével, ennyi a vége.
G.
"sok fölös szart háttérbe szorítja"
Így van, ezeket megcsináltad már az AVG Tune Up-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!